MENU

Sælg gavekort til wellness, yoga og behandlinger

Hvilken gave ville man blive gladere for, end en gave givet med omtanke, omsorg og kærlighed? Er du udbyder af wellness, kropsbehandlinger, yoga, massage, akupunktur eller anden terapeutisk behandlingsform, så læs med her, hvordan du kan øge salget af dine ydelser med gavekort.

Du ved det godt: Dit fag og din gerning er med til at højne livskvaliteten for mennesker. Dit hverv er meningsfyldt og spreder glæde og øget trivsel. Det er forkælelse for krop og sjæl.

Mange behandlere og udbydere af wellness er små selvstændige virksomheder uden et stort markedsføringsapparat i ryggen. Ofte har teknikken heller ikke den store interesse.

Lad Danske Gavekort hjælpe dig med at øge salget af dine behandlinger og ydelser. Uanset om du udbyder fod-behandlinger, er frisør, afholder meditationskurser eller laver zoneterapi, så arbejder du inden for et felt, som for de fleste er forbundet med øget velvære. Det gør dine ydelser til oplagte gavemuligheder.

Vi gør det let for dig at sælge gavekort

Hos Danske Gavekort gør vi det let for dig at sælge dine ydelser som gavekort. Danske Gavekort er et online gavekortsystem, hvorfra du nemt kan sælge gavekort via din hjemmeside, Facebook-side eller i dit nyhedsbrev.

Vi hjælper dig gerne med opsætningen af systemet. Både salgssiden og gavekortet er i et layout, som matcher din forretnings design og stil med dit logo, dine farver osv.

Med systemet fra Danske Gavekort kan du udbyde alle de typer gavekort, du vil. På forskellige beløb og til forskellige specifikke behandlinger.

Systemet er nemt at gå til. Vi yder fuld support og hjælper dig med at komme godt i gang.

Wellness-ydelser og behandlinger er perfekte gaver

Også signalværdien i et gavekort fra din forretning er stor. Den kunde, der vælger at give dine ydelser i gave som gavekort, udviser omtanke og omsorg for den person, gaven gives til. Og det er vel den helt essentielle mening med enhver gave. Det gør dine ydelser til de perfekte gaver.

Gavekort med wellness er bæredygtige gaver

Mange mennesker har også klimaet for øje, når de skal købe gaver. Gavekort til wellness og behandlinger er oftest klimavenlige gaver. Det har helt sikkert også betydning for dine kunder.

Ring mig op

Fejl:

Ok

Tak for henvendelsen

...vi vender snart tilbage!

Gavekort er en god måde at udbrede kendskab til din forretning

Gavekort til wellness er en god måde at få nye kunder på. Når du giver dine kunder muligheden for at give dine behandlinger som gave i form af gavekort, så kommer du i kontakt med potentielt nye kunder, som måske ikke kendte til dig i forvejen. Gavekort er en god måde at udbrede kendskabet til din forretning på.

Kontakt os i dag og hør hvor let det er at komme i gang med at sælge gavekort til wellness, terapi og behandlinger.

Sådan kan jeres gavekort f.eks. se ud.

Men designet er 100% frit.

Der er kun nogle enkelte formelle krav, som at der f.eks. skal stå værdi og udløbsdato.

Eksempel på mobilgavekort til wellness

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

  • Individuel tilpasning
  • Design helt som I ønsker
  • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os