MENU

Sælg gavekort til håndværkerhjælp, havearbejde eller olieskift

Den perfekte gave til personen, der intet mangler, må være hjælp til at få udbedret husets skavanker, at få klippet hækken eller ordnet bedene. Og bilen skal jo dog have skiftet olie en gang imellem. Er du fx selvstændig håndværker, havemand eller mekaniker, kan du få nye ordrer i bogen ved at sælge gavekort til dine services på din hjemmeside.

Danske Gavekort er et online gavekortsystem, hvorfra du nemt kan sælge gavekort via din hjemmeside eller Facebook-side. Hos Danske Gavekort gør vi det let for dig at sælge dine services og ydelser som gavekort. Systemet er nemt at gå til. Vi yder fuld support og hjælper dig med at komme godt i gang. Både salgssiden og gavekortet er i et design, som matcher din forretnings stil med dit logo, dine farver osv.

Mulighederne for forskellige gavekort er uendelige

Med systemet fra Danske Gavekort kan du udbyde alle de typer gavekort, du vil. På forskellige beløb eller til forskellige specifikke services:

Uanset hvad dit fag og fagområde er, er der uendelige muligheder for at udbyde forskellige gavekort på din hjemmeside. Du kan naturligvis også udbyde gavekort på forskellige beløb til timelønnede opgaver.

Lad Danske Gavekort hjælpe dig med at øge salget af dine services. Uanset om du udbyder maling af hus, rengøring af bilen, effektiv ukrudtsbekæmpelse eller slibning af gulve, så er dine ydelser oplagte gaveidéer, som alle vil blive glade for at få som gave.

Gavekort er en god måde at udbrede kendskab til din forretning

Gavekort til services er en oplagt måde at få nye kunder i butikken på.

Når du giver dine kunder muligheden for at give dine services som gave i form af gavekort, så kommer du i kontakt med potentielt nye kunder, som måske ikke kendte til dig i forvejen. Gavekort er en god måde at udbrede kendskabet til din forretning på.

Ring mig op

Fejl:

Ok

Tak for henvendelsen

...vi vender snart tilbage!

Der er mange fordele ved at sælge gavekort til dine ydelser og services. Gavekort til håndværkerhjælp, havearbejde eller pleje af bilen spreder med garanti smil og glæde.

En anden fordel ved at tilbyde dine services via gavekort er, at det næsten altid giver mersalg. Desuden er der mange gavekort, som aldrig bliver indløst. Det er nok de nemmeste penge, du kommer til at tjene.

Kontakt os i dag og hør hvor let det er at komme i gang med at sælge gavekort til hus- og havehjælp, service til bilen eller noget helt tredje.

Sådan kan jeres gavekort f.eks. se ud.

Men designet er 100% frit.

Der er kun nogle enkelte formelle krav, som at der f.eks. skal stå værdi og udløbsdato.

Eksempel på mobilgavekort til havearbejde

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

  • Individuel tilpasning
  • Design helt som I ønsker
  • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os