MENU

Sælg gavekort til oplevelser

Er du udbyder af oplevelser, så er Danske Gavekort lige noget for dig. Hvad enten du sælger faldskærmsudspring, mountainbike-kurser, guidede svampeture i skoven eller noget helt fjerde, så kan Danske Gavekort hjælpe dig med at få flere kunder i butikken og øge dit salg.

Når man bliver spurgt, hvad man ønsker sig, så tænker de fleste på en materiel ting. Hvor ofte har man ikke hørt, at far simpelthen ikke aner, hvad han ønsker sig? Faktisk ønsker han sig slet ingenting. Men næsten alle bliver glade for at få en oplevelse som gave.

En oplevelse er den perfekte gave. En stor oplevelse er noget man husker hele livet. Man husker også, hvem man havde oplevelsen sammen med.

Vi gør det let for dig at sælge oplevelsesgavekort

Hos Danske Gavekort gør vi det let for dig at sælge dine ydelser som gavekort. Danske Gavekort er et webbaseret gavekortsystem, som nemt kan integreres på din hjemmeside, Facebook-side eller i dit nyhedsbrev. Vi hjælper dig gerne med opsætningen af salgssiden. Både salgssiden og gavekort leveres i et design, som matcher din forretnings look og stil med dit logo, dine farver osv.

Med systemet fra Danske Gavekort kan du udbyde alle de typer gavekort, du vil: På forskellige beløb og til forskellige specifikke oplevelser. Systemet er nemt at gå til. Vi yder fuld support og hjælper dig med at komme rigtigt i gang.

Udbyd bæredygtige gavekort

Flere og flere mennesker har fokus på klimaet i deres valg i tilværelsen. Det gælder også, når vi skal give gaver. Ture i naturen, hundetræning, sælsafari, kajak-kursus eller MTB-træning er eksempler på oplevelser med et meget lavt klimaaftryk. Det kan være et afgørende købsparameter for mange af dine kunder.

Ring mig op

Fejl:

Ok

Tak for henvendelsen

...vi vender snart tilbage!

Yderligere fordele ved at sælge oplevelser med gavekort

Gavekort til oplevelser er en god måde at optimere dit salg på. Når man har fået en oplevelse i gave, tager man sjældent afsted alene. Man tager en ven eller én eller flere fra familien med. Dermed giver gavekortet næsten automatisk et mersalg.

Når du giver dine kunder muligheden for at give dine ydelser som gave i form af gavekort, så kommer du i kontakt med potentielt nye kunder, som du måske ellers ikke rammer med din traditionelle markedsføring. Gavekort er en god måde at få kendskabet til din forretning til at brede sig som ringe i vandet.

Kontakt os i dag og hør hvor let det er at komme i gang med at sælge gavekort til oplevelser.

Sådan kan jeres gavekort f.eks. se ud.

Men designet er 100% frit.

Der er kun nogle enkelte formelle krav, som at der f.eks. skal stå værdi og udløbsdato.

Eksempel på mobilgavekort til oplevelse

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

  • Individuel tilpasning
  • Design helt som I ønsker
  • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os