MENU

Få flere gæster i hotel og restaurant med gavekort

For hoteller og spisesteder er det oplagt at udbyde gavekort. Både restauranter, caféer, bed and breakfasts og traditionelle hoteller, kroer og overnatningssteder kan øge omsætningen betragteligt ved at sælge gavekort på egen hjemmeside. Danske Gavekort er et online gavekortsystem, der gør det nemt at komme i gang.

Flere og flere vælger at give oplevelser som gave. Blandt de mest populære oplevelser at give, er en aften med god mad på restaurant, eller et hyggeligt weekendophold med mulighed for at få slappet rigtigt af. Med systemet fra Danske Gavekort er det let at udbyde forskellige typer gavekort på jeres egen hjemmeside. Det kræver hverken design- eller kode-kompetencer at komme i gang, og I kan udbyde så mange typer gavekort, I vil.

Gavekort er den direkte vej til mersalg

Der er mange fordele ved at sælge gavekort til jeres sted. Den største fordel ved at tilbyde jeres services via gavekort er, at det næsten altid giver mersalg.

  • Hvis man har et gavekort til et spisested, er det tit svært at ramme beløbet præcist. Man bestiller typisk mere, end gavekortets beløb.
  • Gavekort til hoteller giver mersalg, fordi gavekortet ofte kun dækker selve overnatningen. Restaurantbesøg m.v. er mersalg.
  • Mange føler, at et gavekort er ’mindre værd’ end kontant betaling. Derfor gives der flere drikkepenge.
  • Der vil altid være gavekort, som aldrig bliver indløst. Det er penge lige ned i lommen for jer.

Lad Danske Gavekort hjælpe jer med at få flere gæster. Restaurantbesøg, kro-ophold og overnatninger i naturskønne omgivelser er oplagte gavemuligheder, der skaber ro og får smilene frem.

Vi gør det let for jer at sælge gavekort

Med systemet fra Danske Gavekort kan I sælge gavekort via jeres hjemmeside, Facebook-side eller i jeres nyhedsbrev. Vi hjælper jer gerne med opsætningen af systemet. Både salgssiden og selve gavekortet er i et layout, som matcher jeres forretnings design og stil med jeres logo, jeres farver osv.

Med systemet fra Danske Gavekort kan I udbyde alle de typer gavekort, I vil. På forskellige beløb og til forskellige specifikke ydelser. Systemet er nemt at gå til. Vi yder fuld support og hjælper jer med at komme godt i gang.

Ring mig op

Fejl:

Ok

Tak for henvendelsen

...vi vender snart tilbage!

Gavekort er en god måde at udbrede kendskab til jeres sted

Gavekort til turismesektoren er en god måde at få nye kunder på. Når I giver jeres kunder muligheden for at give weekendophold, gourmet-menuer, brunch osv. som gave i form af gavekort, så kommer I i kontakt med potentielt nye kunder, som måske ikke kendte til jeres sted i forvejen. Gavekort er en god måde at udbrede kendskabet til jeres forretning på.

Kontakt os i dag og hør hvor let det er at komme i gang med at sælge gavekort til overnatning, café-ture, restaurantbesøg – og alt det, I har på menuen.

Sådan kan jeres gavekort f.eks. se ud.

Men designet er 100% frit.

Der er kun nogle enkelte formelle krav, som at der f.eks. skal stå værdi og udløbsdato.

Eksempel på mobilgavekort til restaurant

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

  • Individuel tilpasning
  • Design helt som I ønsker
  • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os