MENU

Gavekort shop modul tilpasset jeres behov

Få en webshop til salg af gavekort op at køre allerede i dag. Med vores gavekort system er det nemt at komme i gang med at sælge gavekort til din virksomhed. Shoppen kan tilpasses, så den matcher dine ønsker præcist.

Så snart jeres virksomhed er oprettet i vores system, får I en gavekort-shop dedikeret kun til jeres gavekort.

I kan øjeblikkeligt begynde at sælge gavekort via shoppen – både fra jeres hjemmeside, facebook og andre sociale medier, email kampagner og enhver anden salgskanal.

Der er et hav af tilpasningsmuligheder, men gavekort shoppen kan f.eks. se sådan ud:

Vores simple gavekort shop øger salget

Selve købsprocessen er lavet så simpel som muligt for at maksimere salget – der er kun 4 trin:

 1. Valg af gavekort
  Der skal kun vælges type, antal og for “frit beløb”-gavekort naturligvis et beløb.
 2. E-mail og telefonnummer
  Navn og adresse kan indtastes, men er kun påkrævet hvis man ønsker fuld faktura.
 3. Gennemse og godkend
  Til sidst skal ordren gennemses og betingelser godkendes.
 4. Betaling
  Kunden kan betale med alle almindelige kreditkort samt MobilePay.

Systemet til salg af gavekort er selvfølgelig fuldt mobiloptimeret, så dine kunder nemt kan købe gavekort til din virksomhed via deres smartphone.

Hvis du ønsker det, kan du give kunden mulighed for at skrive en personlig besked som kommer på gavekortet.

Ring mig op

Fejl:

Ok

Tak for henvendelsen

...vi vender snart tilbage!

Tilpasning af gavekort butikkens design.

Gavekort shop modulet kan tilpasses jeres ønsker. Vi har som standard indbygget mulighed for at vælge f.eks.: Farver, skrifttyper, baggrunde, billeder og meget mere.

Det er også muligt at tilpasse de fleste tekster i shoppen, og du kan lege med indstillinger for skygger, rammer og meget mere.

Hvis du ønsker tilpasninger som vi ikke allerede har, så er vi altid åbne for at tale om det – vi udvikler selv hele vores system, så alt kan i princippet lade sig gøre.

Flere måder at integrere

Jeres gavekort webshop kan enten integreres som en del af jeres egen hjemmeside – som vist øverst på denne side – eller den kan ligge 100% hos os.

Hvis I vælger at lade shoppen ligge hos os, får I et subdomæne på danskegavekort.dk. Det er også muligt at bruge jeres eget domæne – det tager dog typisk et par dage at få online.

Der bliver tilknyttet en mini-hjemmeside, hvor I – ud over de mange tilpasninger i selve shop-modulet – kan tilpasse farver, baggrundsbillede, en SEO-tekst og mange andre elementer. Med denne løsning skal I bare linke til shoppen fra jeres hjemmeside, sociale medier osv.

Se et eksempel på en gavekort shop på et subdomæne

Der er fordele og ulemper ved hver metode: Nogle synes at det virker mere professionelt at have shoppen fuldt integreret på egen hjemmeside – men omvendt fører det ofte til mere salg at kunden ledes til en dedikeret gavekort salgsside. I sidste ende er det helt jeres valg.

Hvis I har en webshop i forvejen, f.eks. en WooCommerce shop, så kan det også lade sig gøre at sælge gavekort direkte fra den. Og naturligvis kan gavekortene også indløses der.

Når gavekortet er købt

Når gavekortet er købt bliver det straks leveret til køberen via e-mail. I samme mail vedhæftes evt. faktura på købet.

E-mailen er brandet med dit logo, har dine virksomhedsoplysninger og dine kontaktoplysninger. Vi gemmer os ikke som part i handlen – men kunden er ikke i tvivl om at det er din virksomhed der handles med. Gavekortet gælder til din virksomhed og kan ikke byttes til noget helt andet.

Køberen kan printe gavekortet, eller sende det videre elektronisk. Og det kan medbringes i fysisk eller elektronisk form til din forretning.

Selve gavekortene kan designes endnu mere frit end webshoppen – det kan du læse meget mere om her.

Eller kontakt os med det samme for en uforpligtende snak om de muligheder gavekort salg kan give netop din virksomhed.

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

 • Individuel tilpasning
 • Design helt som I ønsker
 • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os