MENU

Gavekort panelet – din kontrolcentral for gavekort salget

Vores gavekort løsning kommer naturligvis komplet med et nemt administrationspanel på dansk, hvor du kan håndtere alle aspekter af dit gavekortsalg. De dele af administrationspanelet der bruges dagligt er også mobiloptimeret, så du f.eks. nemt kan modtage gavekort uden at skulle have computeren på slæb.

Et avanceret – ikke kompliceret – gavekort system

Det er vores mål og ønske at det skal være så let som overhovedet muligt at sælge dine gavekort via vores gavekort løsning. Derfor har vi designet vores gavekort panel, så du kan bruge mindst muligt tid der.

Du får et simpelt panel hvor du kan…

Du kan oprette brugere med begrænsede rettigheder til panelet – så du f.eks. lader receptionen indløse gavekort, men ikke se den samlede omsætning og pille ved dine gavekort designs. Eller giver revisoren direkte adgang til selv at trække rapporter til årsregnskabet.

Vores panel er lavet af os selv, til vore danske kunder og er derfor så pæredansk som noget. Vi har dog lavet mulighed for at skifte til engelsk hvis det skulle være relevant for nogen 🙂

Udfyld dit nummer nedenfor, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne.

Ring mig op

Fejl:

Ok

Tak for henvendelsen

...vi vender snart tilbage!

Nem indløsning af elektroniske gavekort

Gavekortet indløses nemt af dig eller dine medarbejdere. Der kræves ikke noget særligt udstyr.

Systemet viser altid tydeligt om gavekortet er inden for gyldighedsperioden, allerede er helt eller delvist brugt osv. Man kan naturligvis se hvilken ydelse gavekortet gælder, samt værdien af det. Gavekortet markeres som brugt ved et tryk på en knap, og det er muligt at lave delvis indløsning.

Gavekortene kan have en unik QR-kode, som gør det meget enkelt at indløse med enhver smartphone. Det er ofte praktisk i restaurationsbranchen, hvor forholdsvist mange medarbejdere skal kunne modtage gavekortene. QR-koden gør det desuden muligt for kunden selv at tjekke gyldighed, restbeløb osv. online.

Vi har mange andre muligheder til indløsning – kontakt os gerne for en afklaring af hvilken løsning der bedst dækker dine konkrete behov.

Gavekort rapporter

Det er muligt at hente rapporter over salg og indløsning, udestående gavekort og meget mere gennem gavekort panelet. Alle rapporter kan dato-afgrænses, så du f.eks. nemt kan trække et øjebliksbillede af status ved årsskiftet – det vil din revisor helt sikkert sætte pris på!

Hvis jeres gavekort kan indløses hos forskellige virksomheder “under samme tag”, så er det formentlig vigtigt for jer at vide præcist hvem der har indløst gavekortene, så I kan klare den interne afregning. I den situation kan vi opsætte en automatisk ugentlig eller månedlig email til bogholderiet, som specificerer hvem der har gjort hvad i den forgangne periode.

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

  • Individuel tilpasning
  • Design helt som I ønsker
  • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os