MENU

Dansk Gavekort Løsning til WordPress og WooCommerce

Danske Gavekort's komplette gavekort system er fuldt integreret med WooCommerce, så dine kunder kan indløse gavekort både i din fysiske butik, og online i din webshop. Du kan sælge dine gavekort gennem vores simple gavekort-system, i din butik eller via din webshop. Uanset hvad håndterer vi al det svære.

Hvis du både har en fysisk butik og en webshop, er det svært at finde en gavekortløsning der virker ordentligt begge steder.

De gavekort plugins der findes til WooCommerce er svære at sætte ordentligt op, det er besværligt for butikspersonalet at håndtere og mulighederne for at designe dine gavekort helt som du ønsker halter som regel. De fleste plugins er desuden lavet til det amerikanske marked, og har problemer ift. europæisk eller dansk gavekort lovgivning.

Værst af alt opstår der for mange hen ad vejen et eller andet uforudset teknisk problem, som kan være både svært og dyrt at løse.

Med vores fuldt integrerede løsning sørger vi for det tekniske, så du kan sælge gavekort der hvor du ønsker:

  1. I din fysiske butik
  2. I din webshop
  3. Via den dedikerede gavekort-webshop fra os

Uanset hvordan du sælger gavekortene styres de efterfølgende i vores simple og fleksible system. De kan indløses af kunden selv direkte i din WooCommerce shop, eller af dig og dine medarbejdere i din fysiske butik. Du kan endda lade gavekortene indløse i flere forskellige webshops og / eller fysiske lokationer – og naturligvis nemt holde styr på hvor og af hvem de er indløst.

Vores løsning kan ikke sammenlignes med hverken gratis eller betalte wordpress plugins.

Med os får du ikke bare et plugin, som du selv skal finde ud af at installere og sætte op. Du får en komplet gavekort løsning, tilpasset til dine behov, og med personlig kontakt og hjælp på dansk hele vejen gennem processen. Som en del af løsningen får du adgang til vores WooCommerce plugin, som gør det legende nemt at sælge og modtage gavekort i din WooCommerce shop – på en simpel og fleksibel måde.

Ring mig op

Fejl:

Ok

Tak for henvendelsen

...vi vender snart tilbage!

Vi hjælper selvfølgelig både med at få det hele sat op, og med at håndtere de evt. udfordringer der måtte opstå hen ad vejen.

Hvis du i forvejen har gavekort der er oprettet med f.eks. “YITH WooCommerce Gift Cards”, PimWick’s “PW WooCommerce Gift Card”, WooCommerce’s egen “WooCommerce Gift Card” eller et tilsvarende plugin – så kan vi overføre alle dine eksisterende gavekort til vores løsning, uden at du behøver kontakte dine kunder.

Med Danske Gavekort får du en 100% fleksibel, samlet og helstøbt gavekort løsning, som virker perfekt i både din fysiske butik og i din webshop.

Uden at spilde tid på alt det tekniske.

Så kontakt os på 59 55 11 11 og lad os vende mulighederne for netop dig.

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

  • Individuel tilpasning
  • Design helt som I ønsker
  • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os