MENU

Overblik over komplet gavekort løsning

Vores gavekort løsning er komplet – det vil sige at vi stiller med alt hvad I skal bruge for at sælge gavekort online – uanset hvilke salgskanaler I benytter. Der kræves intet ekstra udstyr og der er ingen nødvendige ekstra omkostninger.

Gavekort løsningen har tre hovedkomponenter:

Ring mig op

Fejl:

Ok

Tak for henvendelsen

...vi vender snart tilbage!

Alle dele af gavekort systemet kan tilpasses til jeres ønsker og behov. Danske Gavekort står for alt det tekniske, og afholder alle udgifter. Det eneste I betaler er en fast procentuel provision når I sælger et gavekort. Gavekort der ikke bliver indløst kommer jer selv til gode. Læs mere om priser mv. her.

Gavekortene er rent elektroniske, og leveres direkte til køberen helt uden arbejde for jer. I skal bare indløse gavekortet når kunden kommer.

I bestemmer hvordan jeres gavekort-shop skal se ud, hvordan jeres gavekort skal designes, og hvad der skal stå på dem. Og selvfølgelig hvad de skal gælde og deres værdi. I kan oprette ubegrænset antal forskellige gavekort-typer, og naturligvis også gavekort med “frit beløb”. Gavekortene kan designes helt som I ønsker, bortset fra ganske få formkrav der skal overholdes.

Som en del af vores personlige service hjælper vi med at få designet shoppen og gavekortene, så de matcher jeres ønsker.

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

  • Individuel tilpasning
  • Design helt som I ønsker
  • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os