MENU

Gavekort som billetter til events

En kort artikel om hvordan din gavekort webshop kan bruges som et simpelt billet-system til mindre events. Sælg nemt billetter til dine events med en online løsning der nemt implementeres på din egen hjemmeside.

Åbn Døren til Nye Kundeforbindelser og Indtjening

Gavekort har længe været en populær måde at tiltrække kunder og øge salget på. Vores gavekortløsning giver nu også virksomheder mulighed for at tænke ud over traditionelle gavekortstrategier ved at tilføje gavekort med fast specificerede udløbsdatoer.

Tiltræk nye kunder vha. events:
Gavekort med specifikke udløbsdatoer fungerer mere som billetter end traditionelle gavekort med en gyldighedsperiode. Brug dem f.eks. til events, som åbner en enestående mulighed for at komme i kontakt med nye kunder. Uanset om det er en lancering, en eksklusiv fest eller en særlig begivenhed, kan dine gavekort tjene som adgangsbilletter, generere indtjening og tiltrække nye kunder.

Vores personlige touch:
Vi forstår, at implementeringen af denne funktion kan kræve støtte, og vi er som altid klar til at hjælpe dig med at tilpasse og implementere denne spændende mulighed på en måde, der passer til din virksomheds unikke behov.

Giv dine gavekort en ny dimension, og lad dem være nøglen til at skabe forbindelser og indtjening på en innovativ måde!

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

  • Individuel tilpasning
  • Design helt som I ønsker
  • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os