MENU

Gavekort giver forskud på indkomsten

Et online gavekort system er en nem måde for virksomheder at sælge varer eller tjenester på nettet. Ved at tilbyde et gavekort som kan købes online, kan indtjeningen fremskyndes, mens leveringen af varer eller tjenester udskydes.

Øget likviditet for din virksomhed

Gavekort skaber øjeblikkelig indtjening. Når en kunde køber et gavekort, modtager virksomheden pengene med det samme. I de fleste tilfælde skal varen som gavekortet gælder til først leveres senere. Det øger kontantstrømmen og giver likviditet for virksomheden.

Hvis du som virksomhed ønsker det, kan du bevidst maksimere forsinkelsen mellem indtægt og levering, og dermed frigøre arbejdskapital i den mellemliggende periode. Det kan du gøre ved at sælge gavekort der enten først kan indløses på et bestemt tidspunkt i fremtiden, eller hvor det bare er sandsynligt at der går lang tid før indløsningen. Et eksempel kan være et havecenter, som fokuserer på at sælge gavekort allerede om efteråret. Sandsynligvis bliver de fleste gavekort først indløst i foråret.

Virksomheder i sæsonbetonede brancher kan udnytte den forsinkede effekt af gavekort til at opnå en bedre spredning af indtægterne hen over året. Det kan man gøre ved at bruge resurser på at markedsføre gavekort i de perioder hvor den normale forretning er mindre travl.

Gavekort der ikke bliver indløst

Selvom det måske ikke virker så ædelt at tænke i det, så er det en realitet at mange gavekort ender med at blive glemt i stedet for at blive indløst. Jo længere “liggetid” gavekortet har, desto højere sandsynlighed er der for at det aldrig indløses. Det øger ikke bare kontantstrømmen, men er nemme penge lige ned i lommen.

Med et komplet online gavekortsystem, gør du det nemt for dine kunder at købe gavekort. Og du kan være i gang allerede i morgen.

Ring mig op

Fejl:

Ok

Tak for henvendelsen

...vi vender snart tilbage!

Opbyg din kundebase med loyale kunder

Gavekort salg har mange andre fordele, og kan også bruges som et markedsføringsværktøj til at tiltrække nye kunder og opbygge loyalitet over for dit mærke.

Gavekort er ikke kun for virksomheden; de skaber også stærkere bånd med kunderne. Når kunder køber gavekort som gaver, bringer de ikke kun indtjening, men også nye kunder, der kan udforske din virksomhed på et senere tidspunkt.

I bund og grund er gavekort ikke bare en økonomisk transaktion; de er en strategisk investering i at forme og stabilisere din virksomheds økonomi. Brug dem med omhu, og se, hvordan de kan være nøglen til at skabe en mere forudsigelig og bæredygtig forretning.

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

  • Individuel tilpasning
  • Design helt som I ønsker
  • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os