MENU

Black Friday tilbud på gavekort

Gør Black Friday til din virksomheds største salgsdag med digitale gavekort. Specialtilbud med power i på specielle handelsdage som Black Friday kan skabe nye kunderelationer, som til rigelighed tjener sig hjem resten af året.

Black Friday giver nye kunder

Se Black Friday tilbud som en mulighed for at skabe nye kundeforbindelser. Ved at lave helt vanvittige tilbud – som du måske dårligt nok tjener noget på – kan du skabe mange nye kundeforbindelser. Voldsomme rabatter en enkelt gang om året kan være en rigtig god måde at skaffe nye faste kunder, som kommer igen og igen til gavn for din virksomhed.

Hvis du f.eks. er coach eller behandler, så kan du tilbyde en times coaching til en fjerdedel af normalprisen. Det er et uimodståeligt tilbud, men hvis bare en brøkdel af de kunder der udnytter det bliver til faste kunder, så kan det blive en fantastisk forretning alligevel.

Ring mig op

Fejl:

Ok

Tak for henvendelsen

...vi vender snart tilbage!

Digitale Gavekort for Enkel Implementering og Maksimal Fleksibilitet:

Vores online gavekortløsning giver dine kunder mulighed for at købe og sende digitale gavekort på et øjeblik. Det perfekte gavevalg, der passer til enhver smag.

Løsningen er let at integrere og kræver minimal indsats fra din side. Vi hjælper med at designe gavekortene til dit Black Friday-tema og sørger for en hurtig og gnidningsløs implementering.

Du kan sælge gavekort til normalpriser året rundt, og ubesværet køre kortvarige kampagner og specialtilbud på særlige dage som Black Friday.

Kontakt os for at kickstarte din kampagne og oplev den stigende succes på årets travleste shoppingdag!

Hjælp og support

Vi hjælper jer i gang

Vi hjælper med at implementere systemet på jeres hjemmeside, så I kan komme i gang med at sælge gavekort.

  • Individuel tilpasning
  • Design helt som I ønsker
  • Personlig service

Vi hjælper med at designe både jeres gavekort-shop og selve gavekortene, så de passer sammen med jeres grafiske identitet.

Kontakt os